Disseny de jocs infantils per a nens amb discapacitat visual

Hola a tots!

El meu projecte tracta sobre el disseny visual inclusiu en els jocs infantils, referent al col·lectiu de nens amb discapacitat visual. La imatge que adjunto en aquesta entrada és una fotografia que havia trobat a Pinterest però l’he editat per mi mateixa. Em sembla una imatge molt representativa del tema escollit per fer el projecte. En la imatge veiem un cub de Rubik que és un joc que segurament tothom ha jugat en la seva vida però com les persones amb ceguera si volguessin jugar no sabrien si els colors estan tots en una mateixa cara, doncs, la tipografia del Braille en les cares del cub els hi permet saber si les cares estan correctament posades. Abans de pensar en aquest treball, mai m’havia plantejat la idea de que segurament molts nens cecs estan molt limitats a l’hora de jugar a jocs i per això m’ha semblat interessant investigar sobre aquest tema.

Us adjunto l’enllaç a Pinterest on hi ha totes les propostes de les imatges del projecte:

https://www.pinterest.es/martafont1800/jocs-per-a-nens-amb-discapacitat-visual/

Espero que us agradin!

Marta Font.