La presència a les xarxes.

Fa molts anys que vivim en el món d’internet i cada vegada va evolucionant més.

Quan jo era petita, no existia res d’això, però conforme van anar passant els anys, van comensar a apareixer webs on podies xatejar amb els teus amics sense cap problema des de casa i amb total llibertat.

Però que va passar? que conforme van passar els anys van comensar a apraeixer xarxes socials on no nomès xatejavas amb els teus amics si no que també podies fer publicacions d’imatges personals on podia accedir tothom.

Que passa amb aquest aspectes? no hi ha cap mena de control per part dels menors.

Avui dia tenir una xarxa social es molt fàcil, però s’ha de tenir en compte molts aspectes. Qui ho veu, qui pot veure-ho, robar imatges, suplantar la identitat. Tot això una persona adulta es concient encara que no ho pensi, però un menor no cau en aquests problemes i s’ha de tenir molta cura amb aquests temes per part dels pares.

Solució? Restringuir aquestes xarxes socials per a persones majors d’edat i portar un control mes establert dins d’aquestes per tal que no hi haguin problemes i responsabilitats després.

Com a conclusió m’agradaria dir que com a consumidora de xarxes socials, que es podria utilitzar per fer una bona acció i ensenyar al món coses innovadores i necessaries per cadascú de nosaltres en comptes de centrar-nos en ensenyar la nostre imatge i quantes coses tenim.